Første dag på kontoret

Det er i spændt forventning til det kommende år, jeg er gået om bord på færgen for at sejle turen ud til min nye hverdag, som tilhørssøgende kontorist på Skarø.
Jeg har brugt den sidste måned på at forberede min nye deltids-eksil-tilværelse, men jeg har alligevel ingen  anelse om, hvad der venter mig.

Kommer projektet til at lykkes? Finder jeg svar på mine spørgsmål?
Hvordan vil publikum møde installationen som værk. Hvad synes øboerne om at blive omdrejningspunkt for mine spørgsmål?
Og kommer jeg til at høre til?

Når jeg går i land på Skarø er min første opgave at gå ud og banke på alle døre og aflevere et brev med en invitation til den officielle åbning i eftermiddag. Samtidig skal jeg huske at spørge beboerne, hvad de foreslår jeg viser frem, når jeg i morgen er vært for en vandring på øen med gæster fra fastlandet.

Jeg er klar til første dag på – og udenfor – kontoret.

TilHørTil er et værk skabt til festivalen Out of Season 2018
Luise Midtgaard tog fra d. 9.-18. februar ophold på Skarø i et kontor opstillet på haven. Herfra startede hun en undersøgelse af, hvad det vil sige at høre til. Gennem det kommende år, vil hun aflægge enkelte besøg på Skarø; tømme postkassen, besvare henvendelser og gøre status over undersøgelsen. Til festivalen Out of Season 2019 vil hun opsummere resultaterne af sine undersøgelser i et nyt og blivende værk. Arbejdet udgår fra Kontor for Tilhørsforhold, som på samme tid er en installationsoplevelse for den nysgerrige besøgende og et faktisk kontor. Se mere her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.