Når man har et sted kan andre komme på besøg

Dagen er gået med kontorarbejde afbrudt af nogle velkomne besøg.
B var forbi igen med nogle sider om øens historie og igen er det anledning til endnu flere spørgsmål. Senere stoppede A op, da jeg sad på trappetrinnet udenfor vognen og spiste min frokost. Vi snakkede i lang tid om stort og småt.
Mest småt.
Men det hele er med til at slå en tone af tilhør an. Jeg møder ind på mit sted, jeg får besøg på mit sted, jeg tager afsted fra mit sted og ved at jeg kommer tilbage.

Lige nu tager jeg hjem, til et andet sted, som også er mit og er et sted jeg høre til.

Har du et sted, du kan kalde dit? Hvad tænker du om, at kunne høre til flere steder?

 

TilHørTil er et værk skabt til festivalen Out of Season 2018
Luise Midtgaard tog fra d. 9.-18. februar ophold på Skarø i et kontor opstillet på haven. Herfra startede hun en undersøgelse af, hvad det vil sige at høre til. Gennem det kommende år, vil hun aflægge enkelte besøg på Skarø; tømme postkassen, besvare henvendelser og gøre status over undersøgelsen. Til festivalen Out of Season 2019 vil hun opsummere resultaterne af sine undersøgelser i et nyt og blivende værk. Arbejdet udgår fra Kontor for Tilhørsforhold, som på samme tid er en installationsoplevelse for den nysgerrige besøgende og et faktisk kontor. Se mere her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.